Domain whitelisting issue in Freshsales

Hi Everyone,

I’m using the same code for freshsales and freshworks. In freshsales i’m facing domine whitelisting issue here i’m posting the manifest.json file . please suggest me the solution for this

{
  "platform-version": "2.1",
  "product": {
    "freshsales": {
      "location": {
        "left_nav_cti": {
          "url": "template.html",
          "icon": "sricon.svg"
        }
      }
    },
    "freshworks_crm": {
      "location": {
        "left_nav_cti": {
          "url": "template.html",
          "icon": "sricon.svg"
        }
      }
    }
  },
  "dependencies": {
  },
  "whitelisted-domains": [
    "https://kpi.name.com",
    "https://konnect.name.com",
    "https://<%= iparam.domain %>",
     "https://<%= iparam.subdomain %>.freshsales.io",
     "https://<%= iparam.subdomain %>"

  ]
}

@Konanki_Prakash,
Good Day!
Seems like your manifest.json whitelisting is good!
I might suspect some problem with Iparams, can you please share with us the Iparams which you are having?

Thanks

Hello everyone,
is there any solution for this…

Hi All,

Any update on this…

One of the things that can help us make progress is by looking into the logs.

See how fdk.log helps in troubleshooting

Copy specific section of logs using Debug Mode

Share browser logs if you think those can help.

Hi @Saif,
Thanks for the response, for posting logs it was working while we are running in local and it was giving the domain whitelisting issues while checking in custom apps section.

1 Like

Hi Everyone ,
Any one got have solution for this ?

Hi @Konanki_Prakash,

Is it possible for you share screenshot of the error or something while you test this as a custom app?

Hi @Saif
Please find the attachment of the issue

Hello everyone,
Anybody have an idea about this issue ?

Hi @Konanki_Prakash

We will need more details in order to proceed further.

I will start a private message to discuss the next steps to further debug this problem.

Hi @Konanki_Prakash,

Have you found any solution for this issue , I am also facing the same issue for a custom freshdesk app